برگزاری رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی با محوریت صنایع غذایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه رویداد استارتاپی کسب و کارهای خانگی با محوریت صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی مدیریت صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنا بر این گزارش این رویداد با هدف : شناسایی و حمایت از ایده‌ها و طرح‌های جدید به‌منظور راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی - تعریف مدلهای مشارکت با سایر نهادها برای شتابدهی به فعالیتهای کارآفرینی و همچنین  اشتراک گذاری توان نخبگان داخل با ظرفیت مردمی و یافتن راه حلهای نوآورانه در شهریور ماه سال جاری برگزار شد.


شرح برگزاری نهایی رویداد:

 

دومین رویداد استارتاپ مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی نمایندگی استان کرمانشاه راس ساعت 10 روز دوشنبه مورخ 20/06/1402 در سالن اجتماعات مرکز و با مشارکت 7 ایده از 25 ایده دریافتی  و با حضور و نظارت امضا کنندگان ذیل این صورتجلسه و به صورت مجازی برگزار شد:

  1. سرکار خانم دکتر فائزه پرندوش ریاست مرکز
  2. سرکار خانم سمیرا سرایی مدیر آموزش
  3. جناب آقای دکتر خالد شبلی به عنوان داور رویداد
  4. جناب آقای دکتر نادر حسینی به عنوان داور رویداد
  5. جناب آقای دکتر حسینعلی سلطانی بهعنوان داور
  6. جناب آقای سعید قبادی به عنوان منتور
  7. سرکار خانم مریم طوسی مسئول دفتر کارآفرینی مرکز


شایان ذکر است در پایان این رویداد از بین ایده ها ی ارائه شده چهار ایده برتر با رای داوران به شرح زیر انتخاب شدند:

  1. نفر اول:  صدف صدقی با ایده دلیش آرت
  2. نفردوم: پانیذ السادات مدائنی با ایده فینگر فود پانادی
  3. نفر سوم:  خاطره بهروز با ایده پروتئینی خاطره
  4. بهاره مرادی با ایده بهار کیک